perjantaina, lokakuuta 6

Dieettiviikko 7. ja 2. tankkauspäivä - kaloriöveri

Dieettiviikko 7.  tiivistetysti läpi

Maanantaista torstaihin potesin jonkinasteista flunssaa, joten sluibalin kotona ja latasin akut täyteen positiivista fitnessenergiaa! Flunssan poteminen kotona aiheutti sen että tankkauspäivä siirtyi päivällä, koska haluan että tankkauspäivä on treenipäivä. Perjantaina tankkasin ja treenasin, lauantaina ja sunnuntaina treenasin myös.

Aamupainoseuranta
Hämäävä käänteinen järjestys





















Viikon ja dieetin aamupaiino saavutettiin keskiviikkona (27.9) 119,2kg, joka oli -0,7kg alhaisempi kuin viime viikon alin aamupaino. Ennen dieettiä (ma-to) aikavälille keskiaamupaino oli 119,4kg, joka olisi ollut -0,5kg alhaisempi, mutta tankkauksen jälkeen aamupaino kävi koholla sen verran että lopullinen keskiarvo asettui 119,7 kiloon, joka oli -0,2kg alhaisempi kuin edellis viikon.

Summa summarum:
Paino tippuu tasaisesti -0,5kg viikkotahdilla, joka on tavoite/vähimmäistahti.

Muutoksia/suunnitelmia

"Ketoosilokakuu" on peruttu ja lokakuuhun jatketaan hyvin samanlaisilla askelmerkillä, mutta pienen pieniä viilauksia lokakuulle on. Lokakuussa lepopäivät puksutetaan läpi 2500 kalorilla ja kulutusta lisätään aerobisella harjoittelulla.

Käytännössä aerobiset ovat 15-20min n. 130 sykkeen läpsyttelyjä crosstrainerilla treenin jälkeen. Etukäteen ajattelin että joka toisen salitreenin yhteydessä tekisin crossariläpsyttelyn, mutta koska arkiliikunnat jakautuvat hyvin epätasaiset pitkin viikkoa, niin aerobiset teen sen mukaan, miten on tullut liikuttua ja millä kulkupelillä olen salille mennyt.

Niin ja... 2. tankkaus oli viimeinen överitankkaus, koska aamupaino jäi koholle muutamiksi päiviksi. Eikä noissa ole mitään järkeä, nyt ne on nähty ja koettu, joten jatkossa kerran viikkoon cheat meal -tyyppinen ratkaisu, eli jonakin päivänä vapaasyöntiateria, mutta muuten päivä hyvin pitkälti normisyömisillä. Vapaasyöntiateria voi olla kaikkea maan ja taivaan väliltä ja pyrkimyksenä lastata sellainen 2000 - 3000 kaloria ekstraa kertalaakina.

Hmm. Mihinköhän kohti tankkauspäivä osui?

















Dieetin 2. tankkauspäivä - kaloriöveri

Viime tankkaus oli lähes tuoreessa muistissa. Tiesin etukäteen mitä oli luvassa ja mitä oli tehtävä. Tankkauspäivä on siitä raskas, että hikoilu ei ajoitu treenin ja sen jälkeiseen aikaan, vaan hikoilua tapahtuu myös ruoka-aikoina!

Tällä kertaa ei ole ruokakuvia, koska piti tehdä puhelimeen factory reset ja kuvat pyyhkiytyi kaupan päälle.


Aamupala - 1820 kcal | 275hh, 87p & 33r

Aamu aloitettiin marjakaurahiutalemaitorahka -sheikillä, joka oli helppo huuhdella kurkusta alas. Pikkunälkä jäi kytemään sheikin jälkeen. Sheikin juonnista oli kulunut vajaa tunti, kun koitti riisimurojen ja mansikkahillon syönti (yumyum). aamupalan päälle keiteltiin murun kanssa aamukaffet ja kaffen kanssa hieman juustokakkua. Onnistunut aamu syönnin suhteen!


























Lounas - 2307kcal | 124hh, 51p & 176r (!) 

Aamupalasta oli kulunut noin kolme tuntia ja kello oli noin yhdeltä päivällä ja olimme kauppareissulla... Siinä hetki tuumattiin että missä käytäisiin syömässä, että saisin tankattua rasvasolut täyteen ja painon uuteen nousuun... Lenni 2v halusi mennä äidin työpaikalle syömään, ja onhan se selviö että lapsen sana on laki ja sinne sitä mentiin!

Lounas koostui hampparista ja batuista! Koska kaloreita ei saa mitään kautta selville, niin tutkin tarkkaan annoksen silmämääräisesti ja pistin ylös omat arviot, että jäisi jonkinlainen data lounaasta.


























Välipalat ja intrajuoma - 1714 kcal | 289hh, 50p & 40r

Lounaasta kerkesi kulua noin kolme tuntia, kun painelin salille treenaamaan yläkropan vetävät. Treenistä kului vajaa tunti, kun mättäsin cocktailpiirakoita ja riisikakkuja mansikkahillolla.



























Riisikakkujen jälkeen masu oli aivan täynnä, olin jo luovuttanut ja pötköttelin jo sängyssä... Hetken pyörittyäni sisuunnuin ja haistatin maailmalle pitkät! JA KOITTI ILLALLINEN!

Illallinen 2413 kcal | 291h, 30p & 121r

Sängystä ylös ja mies jääkaapille, jääkaapilta ruokapöydälle. Ruokapöydälle kippoon suklaata vaa'an kautta, pienelle lautsella tescon pakaste budapest-leivosta ja ben & jerry jäätelökippo auki.

Ensin tyhjeni suklaakippo, sitten katosi budapest-leivos ja finaalina ben & jerry's jäätelö. Taistelu oli ohi voitokkaasti. Vajaan tunnin olin hereillä sängyn pohjalla, ja hieman siinä masu arpo että mitä tämän hutun kanssa tekis, mutta sisällä ne pysyi!

















Summa Summarum - 8255kcal | 979hh, 219p & 370r

Joo-o, tulihan tuota syötyä. Aamupala oli hyvä setti, lounas todella huono (liikaa rasvaa), välipalat ihan jees ja illallinen huono, jos arvioidaan missä suhteissa tuli kaloreita. Tää oli toinen tällainen hassuttelutankkaus ja toistaiseksi viimeinen. Ei tätä järjellä voi perustella, eikä edes tee mieli. Olo oli paikoitellen tukala, mutta nyt on testattu ja koettu. Ja jatkossa paremmin metodein hiilaria koneeseen.

1 kommentti:

  1. Ite en jaksais tuota enää. Ajan myötä ajaduin tähän jaappanialaiseen vilosohviaan, että maha on jatkuvasti täys, mutta ähky ei missään vaiheessa. Keho kiitti puottelemalla reippaanlaisesti rasvoja ja rupesi paremmin hyötykäyttämään ravintoa.

    VastaaPoista